کافه رستوران جار از سال 1395 در بوشهر تاسیس و شروع به فعالیت کرد. محل کافه در یک خانه ویلایی معاصر ، متعلق به دوره پهلوی دوم، می باشد که از 2 سالن و 2 حیاط تشکیل شده است.
در جار، معاشرت و مهمان پذیری بر پایه صمیمیت و احترام با مهمانان شکل گرفته، و در منوی غذا و نوشیدنی، کیفیت و سبک تلفیقی آشپزی ایرانی، همراه ایجاد تجربه های طعمی جدید، ( با نگاه حرفه ای و مشتاقانه به آشپزی) مدنظر است.
به صورت متغیر، بین 5 تا 10 نفر در شیفت های متفاوت مشغول به کار هستند. اولویت برای استخدام در جار، نظم، تعهد و اخلاق کاری است. داشتن تجربه و تخصص در مرحله بعد از شرایط مهم می باشد. در جار امکان تعامل گروهی مثل اعضای یک خانواده، توجه به مهارت ها و نیازهای هر شخص، برای ما در اولویت است.
همچنین برای استراحت همه گروه، شنبه ها به عنوان روز تعطیل هفته در نظر گرفته شده و کافه شنبه ها تعطیل است.