صنایع غذایی ویتامینه مورنان سال 1398 در استان البرز فعالیت خویش را بر اساس تولید انواع معجون و اسموتی ها ، انواع مربا های خاص و بی رقیب در دنیا ، عصاره های شربت ساز ، انواع رب و چاشنی و روغن ارده کنجد با روش Hot filling آغاز نمود .
فعالیت این شرکت بر پایه نو آوری و تمایز در تولید انواع مربا از میوه های خاص و به خصوص استوایی و عدم استفاده از نگه دارنده ، رنگ و اسانس سنتزی و شیمیایی ، غنی کردن تمامی محصولات با پروتئین لاکتوفرین ( آغوز شیر ) و استفاده از قند های مفید دیابتی مانند استویا در محصولات خویش بنا گردیده است .
تجربیات متخصصین و گروه تحقیق و توسعه منجر به استفاده از فناوری گوناگون مانند روش Hot filling و غنی سازی پروتئینی محصولات که قابلیت تولید طیف گسترده ای از محصولات با بسته بندی مختلف را ایجاد کرده است .
در روش Hot filling ظروف و محصول در دمای بالای 85 درجه تولید و بسته بندی و مجددا در تونل پاستور ، پاستوریزه می گردد که این کار باعث ضد عفونی کامل ظروف و در نهایت منجر به عدم استفاده از مواد نگهدارنده میگردد .
روش فرآوری و پخت محصولات با روش کانتنیوس تحت خلاء انجام می شود ، این مهم به حفظ ماده موثره و بافت ، سلامت و پایداری خواص طبیعی مواد اولیه مورد استفاده می انجامد و محصولات در سلامت کامل با حفظ و افزایش خواص و ماده موثره در نهایت رعایت اصول بهداشتی بسته بندی و روانه بازار مصرف می گردند .
صنایع غذایی مورنان اولین تولید کننده برخی محصولات مانند ، مربای آواکادو و رزبری ، مربا اسموتی انبه ، اسموتی زغال اخته و …..
در ایران و جهان میباشد و با افتخار در حال حاضر این شرکت بر اساس توانایی منحصر به فرد تولید و نیروهای متخصص و مواد اولیه مرغوب ، محصولات خود را خلاقانه ، نوآورانه و متمایز تولید می کند که با توجه به بالارفتن آگاهی جامعه و تمایل مصرف کنندگان به مقوله سلامت ، نه تنها به بازار ایران ، بلکه به بازارهای جهانی نیز عرضه میگردد .