ایده شیرینی پراگ از آشپزخانه کوچک خانه ما در تابستان سال 1384 شروع شد؛ با محصولاتی ساده و خانگی که برای کافه های تهران پخته و ارسال میشدند. پراگ بعد از چهار سال تجربه پخش کیک و شیرینی تصمیم گرفت به صورت یک کافه ادامه فعالیت دهد. از مهر 1388 تا زمستان 91 کافه پراگ در برج سامان بلوار کشاورز بود و پس از آن و با تعطیلی کافه به روال پخت و پخش کیک ادامه دادیم. با افتتاح فروشگاه آجودانیه بار دیگر تجربه فروش حضوری کیک و شیرینی و قهوه فراهم شد. فروشگاه باملند از پس آن آمد و تا عید 1400 برقرار بود و بعدتر در مهر 97 با انتقال فروشگاه آجودانیه به کامرانیه و افتتاح شعبه سوهانک حالا در شرق، شمال و غرب تهران در خدمت شمائیم.