چگونه معمار شویم؟ بررسی ویژگی های یک مهندس معمار موفق
معماری یکی از قدیمیترین و مهمترین حرفهها در تاریخ بشر است. از زمانهای باستان تاکنون، معماران نقش حیاتی در شکلگیری و توسعه انواع سازهها و جوامع بشری داشتهاند؛ اما چگونه معمار شویم؟ در این مقاله قصد داریم تا به بررسی این موضوع بپردازیم و به شما راهنماییهای لازم برای تبدیلشدن به یک مهندس معمار موفق را ارائه دهیم. با جاب ویژن همراه باشید.
مطالب مرتبط: آگهیهای استخدام مهندس معمار
آشنایی با رشته مهندسی معماری
پیش از بررسی این موضوع که چگونه معمار شویم، در این بخش به معرفی رشته معماری میپردازیم. رشته معماری، رشتهای نسبتا جدید است که در اواسط قرن بیستم معرفی گردید. مهندسین معمار دانش عملی و نظری را در طراحی ساختمانها و سیستمهای داخلی آنها به کار میگیرند. هدف از این رشته، ساخت ساختمانهایی با کارایی بالا است که ایمن، سالم، راحت و زیبا باشند و با اصول توسعه پایدار، مطابقت کنند.
مهندسین معمار، در قالب تیمهای متشکل از متخصصین مختلف، با بهکارگیری اصول علمی سازه، مکانیک، برق، نورپردازی و آکوستیک، از تخصص خود برای مفهومی سازی، طراحی، ساخت، اجرا و مرمت محیطهای ساختمانی استفاده میکنند.
این متخصصین، اثری ماندگار روی جامعه دارند. ازآنجاییکه افراد بیشتر زمان خود را درون ساختمانها میگذرانند، معمولا روی محیط داخلی ساختمانها تمرکز میکنند. بهعلاوه، معماران با ارائه راهکارهایی برای کاهش مصرف انرژی در ساختمانها، به اصول توسعه پایدار پایبند هستند.
شانس کاریابی یک معمار زن یا مرد در مقایسه با بسیاری از مشاغل نسبتا بالا است. بهعلاوه، این مهندسین میتوانند در مشاغل مختلفی مشغول به کار باشند. به شکلی که فارغالتحصیلان رشته معماری معمولا پیشنهادات شغلی مناسبی از طرف شرکتهای فعال در حوزه ساختوساز، شرکتهای پیمانکاری ساختمان، شرکتهای طراح تأسیسات ساختمانی، تولیدکنندگان و طراحان محصولات و وسایل ساختمانی، گروههای مدیریت و طراحی تأسیسات و مالکین پروژههای ساختمانی دارند.
تفاوت معماری و مهندسی معماری چیست؟
تمرکز این رشته روی تمام سیستمهای ساختمانی شامل سیستمهای مکانیکی، نورپردازی، الکتریکی و ساختاری است. همچنین، این رشته در فرایند ساخت ساختمانها و سیستمهای ساختمانی نقش دارد. مهندسین معمار، آموزشهای مهندسی میبینند و پس از پایان تحصیلات میتوانند برای برخی از آگهیهای استخدام مهندس عمران رزومه خود را ارسال کنند.
معماری، اشتراکات زیادی با مهندسی معماری دارد. بااینحال، تمرکز معماری بیشتر روی اثرات فضایی و فرهنگی و اثرات جنس مصالح روی شکل ظاهری ساختمانها و محیط داخلی آنها است.
تفاوت مهندسی معماری با عمران چیست؟
فارغالتحصیلان عمران روی طراحی و ساخت پروژههای بزرگمقیاس شامل جادهها، پلها، فرودگاهها، سیستمهای آبرسانی و زیرساختهای عمومی کار میکنند. در مقابل، مهندسین معمار که مهندس ساختمان هم نامیده میشوند، در بهینهسازی ساختارها و سیستمهای درون ساختمانها تخصص دارند.
این افراد معمولا با سیستمهای سرمایشی، گرمایشی و تهویه مطبوع (HVAC)، آکوستیک و نورپردازی سروکار دارند. این در حالی است که متخصصین عمران میتوانند برای آگهیهای استخدام مهندس معمار رزومه ارسال کنند و در مقابل، مهندسین معمار هم میتوانند به دنبال تصاحب فرصتهای استخدام مهندس عمران باشند.
شاخههای مختلف رشته مهندسی معماری
مهندسی معماری، یک حوزه گسترده است و شاخههای مختلفی دارد. در ادامه، به حوزههای مختلف این رشته اشاره میکنیم:
- معماری
- مدیریت پروژه
- معماری منظر
- معماری اسلامی
- تکنولوژی معماری
- مرمت بنا
- معماری داخلی
- مطالعات معماری ایران
- انرژی معماری
- طراحی شهری
- برنامهریزی منطقهای
- بازسازی
مشاغل اصلی
کارفرمایان برای جایگاههای شغلی مختلف نیاز به جذب و استخدام معماران دارند. در اینجا، برخی از این جایگاههای شغلی را معرفی میکنیم.
طراح داخلی
این حرفه یکی از مشاغل معماری است که به جنبههای زیباییشناسی و دکوراسیونی فضاهای داخلی توجه دارد. وظایف اصلی طراح داخلی شامل انتخاب و تنظیم رنگها، مبلمان، نورپردازی و سایر عناصر دکوراسیونی برای ایجاد فضاهای زیبا و کارآمد است.
یک مهندس معمار موفق در این حوزه با شناخت نیازهای کارفرما و استفاده از اصول زیباییشناسی و کارکردی، محیطهای داخلی دلپذیر و متناسب با سبک زندگی و کار را طراحی میکند. آنها همچنین با پیمانکاران و سایر افراد در حرفههای مرتبط همکاری میکنند تا طرحهای خود را به بهترین شکل ممکن اجرا کنند.
تکنسین معماری
یکی دیگر از مشاغل مهم در حوزه معماری، شغل تکنسین معماری است که نقش حیاتی در پیشبرد پروژههای ساختمانی دارد. وظایف اصلی تکنسین معماری شامل تهیه نقشههای فنی، جزئیات سازهای و مستندات معماری با استفاده از نرمافزارهای تخصصی مانند AutoCAD و Revit است.
آنها با معماران و مهندسان همکاری میکنند تا طرحهای معماری را به نقشههای قابلاجرا تبدیل کرده و از مطابقت آنها با استانداردها و مقررات ساختمانی اطمینان حاصل کنند. همچنین، تکنسینهای معماری در بازدیدهای میدانی شرکت کرده و به پیشرفت پروژهها و حل مشکلات فنی کمک میکنند.
مدرس نرمافزارهای معماری
یکی از مشاغل مهم در حوزه معماری، مدرس نرمافزارهای معماری است که به آموزش استفاده از نرمافزارهای تخصصی مانند AutoCAD، Revit و SketchUp به دانشجویان و حرفهایها میپردازد.
وظایف اصلی این شغل شامل طراحی و ارائه دورههای آموزشی، تهیه مطالب آموزشی و راهنمایی دانشجویان در فراگیری تکنیکهای طراحی دیجیتال است. مدرسان نرمافزارهای معماری با تسلط بر آخرین نسخهها و قابلیتهای نرمافزارها، به بهبود مهارتهای کاربردی دانشجویان و تسهیل در استفاده از ابزارهای پیشرفته برای طراحی و مدلسازی کمک میکنند.
معمار داخلی
این گروه از معماران بر جنبههای ساختاری و فنی فضاهای داخلی تمرکز دارند. این حرفه شامل طراحی سقف و کف و ایجاد هماهنگی با عناصر سازهای و تأسیساتی است. معماران داخلی با دانش فنی و مهندسی در مورد ساختمانها، توانایی طراحی فضاهای ایمن و کارآمد را دارند و اغلب با تیمهای مختلفی از مهندسان و پیمانکاران همکاری میکنند.
چگونه یک معمار داخلی موفق شویم؟
برای موفقیت در این شغل، معماران داخلی باید خلاقیت و نوآوری بالایی داشته باشند. آگاهی از آخرین ترندها و فناوریهای دکوراسیون داخلی و تسلط بر نرمافزارهای طراحی ضروری است. مهارتهای ارتباطی قوی برای برقراری ارتباط مؤثر با کارفرمایان و تیمهای پروژه در کنار توانایی مدیریت بودجه و زمان، از دیگر عوامل موفقیت در این حرفه هستند. با توجه به این مهارتها و تجربه کاری، میتوان به یک معمار داخلی موفق تبدیل شد.
چگونه یک ساختمان ساز موفق شویم؟
شغل ساختمانسازی شامل طراحی، ساخت و نگهداری از انواع ساختمانها و سازهها است. این حرفه نیازمند دانش فنی، مهارتهای مدیریتی و تجربه کاری درزمینههای مختلفی مانند مهندسی سازه، مواد ساختمانی و قوانین ساختوساز است.
ساختمانسازان با تیمهای مختلفی از معماران، مهندسان و کارگران همکاری میکنند تا پروژهها را باکیفیت بالا و در زمان مقرر به اتمام برسانند. برخی از مهندسان معماری تصمیم میگیرند این مسیر شغلی را برای خود انتخاب کنند. برای اینکه بتوانید یک ساختمانساز موفق شوید، باید مهارتهایی را که در ادامه آورده شده است، فرابگیرید:
- برنامهریزی: برنامهریزی دقیق و مدیریت زمان برای اطمینان از تکمیل پروژهها در زمان مقرر بسیار مهم است.
- بودجهبندی: توانایی مدیریت بودجه و کنترل هزینهها برای جلوگیری از بروز مشکلات مالی در پروژهها ضروری است.
- مدیریت تیم: توانایی رهبری و مدیریت تیمهای کاری برای اطمینان از عملکرد مؤثر و کارآمد آنها لازم است.
- دانش فنی: داشتن دانش فنی درزمینههای مختلف ساختوساز مانند مهندسی سازه، سیستمهای تأسیساتی و مواد ساختمانی حیاتی است.
در بلاگ جاب ویژن بخوانید: بررسی آینده شغلی و درآمد رشته معماری در ایران و جهان
شرح وظایف کارشناس معماری
مهندسین معمار، وظایف بسیار گستردهای دارند. البته، وظایف آنها در مشاغل مختلف که در بالا به آنها اشاره کردیم، با یکدیگر متفاوت است. بهطورکلی میتوان گفت که کارفرمایان پس از جذب مهندس معمار، انتظارات زیر را از او دارند:
- طراحی، تحلیل و تغییر نقشهها، نمونههای اولیه یا سازهها
- تضمین ایمنی، کارایی و قابلاطمینان بودن نقشهها، نمونههای اولیه و سازهها
- کمک کردن به اعضای تیم ساختوساز برای تعیین اهداف، بودجه و بازهی زمانی انجام پروژه
- شناسایی و برطرف کردن مشکلات در نقشهها، نمونههای اولیه و ساختارهای ساختمانها
- تضمین عملکردی بودن و ایمن بودن سیستمهای ساختمان
- آزمایش و ارزیابی سیستمهای ساختمانی برای پیدا کردن مشکلات و برطرف کردن آنها
- خواندن و تفسیر کردن اسناد فنی پیچیده
- ارائه مشاوره به مشتریان در رابطه با پروژههای ساختمانی
تحصیلات یک مهندس معمار موفق
در پاسخ به این سوال که: «چگونه معمار شویم؟»، باید ابتدا مدرک تحصیلی خود را در رشته معماری دریافت کنید؛ چراکه این شغل کاری کاملا تخصصی است. پیدا کردن شغلی در این رشته، به سطح تحصیلات بستگی دارد.
معمولا، حداقل مدرک تحصیلی برای ورود به بازار کار مهندسی معماری، لیسانس رشته معماری و شهرسازی یا یک رشته مرتبط مانند عمران است. البته در برخی از آگهیهای استخدام کارآموز معماری، مدرک کاردانی این رشته یا رشتههای مرتبط پذیرفته میشود.
فارغالتحصیلان گرایشهای مختلف معماری و شهرسازی در مقطع کارشناسی ارشد، فرصتهای شغلی بهتر و درآمد بالاتری در مقایسه با فارغالتحصیلان مقطع کارشناسی دارند. همچنین، طول دوره کارآموزی معماری با افزایش سطح تحصیلات، کاهش مییابد.
یک معمار چه باید بداند؟
معماران موفق باید مجموعهای گسترده از دانش و مهارتها را برای موفقیت در حرفه خود فراگیرند. یکی از این مهارتها، مهارتهای تحلیلی است. معماران برای درک محتوای طراحیها همچون سیستمهای مکانیکی و چگونگی اثرگذاری آنها روی عملکردهای ساختمان، باید به تجزیهوتحلیل مسائل بپردازند.
همچنین بهمنظور تعیین ویژگیهای ساختمان و انجام محاسبات، داشتن مهارتهای ریاضیاتی برای معماران ضروری است. این در حالی است که مهندسان معماری از ابزارها و نرمافزارهای متعددی در کار خود استفاده میکنند. هرچه توانایی شما در کار کردن با این ابزارها بیشتر باشد، فرصتهای شغلی بهتری در انتظار شما خواهند بود.
برای تقویت مهارتهای سخت خود در این رشته، میتوانید به بخش «توانمندتر شو» در جاب ویژن مراجعه کنید. در ادامه، برخی دیگر از مهمترین مواردی که یک معمار موفق باید بداند آورده شده است:
1. چگونه معمار شویم؟ با کسب دانش فنی و مهندسی
- مهندسی سازه: یک معمار موفق باید اصول پایهای مهندسی سازه را بداند تا بتواند ساختمانهای ایمن و مقاوم را طراحی کند.
- مواد ساختمانی: آگاهی از انواع مواد ساختمانی و ویژگیهای آنها برای انتخاب مناسبترین مواد در پروژهها ضروری است.
- سیستمهای تأسیساتی: شناخت سیستمهای برق، لولهکشی، تهویه مطبوع و دیگر تأسیسات ساختمان برای طراحی هماهنگ و کارآمد ضروری است.
2. آگاهی از قوانین و مقررات
- قوانین ساختوساز: آگاهی از قوانین و مقررات محلی و ملی مربوط به ساختوساز برای اطمینان یافتن از رعایت تمام استانداردها و جلوگیری از مشکلات قانونی، از ویژگی های یک مهندس معمار موفق است.
- استانداردهای ایمنی: تسلط بر استانداردهای ایمنی برای طراحی ساختمانهای ایمن و کارآمد ضروری است.
3. آشنایی با نرمافزارهای معماری
- برنامههای طراحی: تسلط بر نرمافزارهای مختلف معماری برای ایجاد نقشهها و مدلهای دقیق و حرفهای
- نرمافزارهای مدیریت پروژه: آشنایی با نرمافزارهای مدیریت پروژه برای برنامهریزی، پیگیری و کنترل پروژهها
4. چگونه معمار شویم؟ با تقویت مهارتهای طراحی
- خلاقیت و نوآوری: توانایی ایجاد طرحهای خلاقانه و نوآورانه که هم ازنظر زیباییشناسی و هم ازنظر کارکردی جذاب باشند، از دیگر ویژگی های یک مهندس معمار موفق است.
- ترسیم و نقشهکشی: توانایی ترسیم نقشههای دقیق و حرفهای که بهوضوح ایدههای طراحی را بیان کنند.
5. مهارتهای ارتباطی
- ارتباط با کارفرما: توانایی برقراری ارتباط مؤثر با کارفرما برای درک نیازها و خواستههای او، از مهمترین ویژگی های یک مهندس معمار موفق است.
- همکاری تیمی: مهارت در همکاری با سایر اعضای تیم پروژه مانند مهندسان، پیمانکاران و طراحان داخلی، از دیگر ویژگیهای مهندسان معمار زن و مرد است.
6. چگونه معمار شویم؟ با یادگیری اصول مدیریت پروژه
- برنامهریزی و سازماندهی: توانایی مدیریت اسناد و برنامهریزی و سازماندهی پروژهها برای اطمینان یافتن از تکمیل بهموقع و مطابق با بودجه
- مدیریت بودجه: توانایی مدیریت بودجه پروژه و کنترل هزینهها
مهندسان معماری از ابزارها و نرمافزارهای متعددی در کارشان استفاده میکنند. هرچه توانایی شما در کار کردن با این ابزارها بیشتر باشد، فرصتهای شغلی بهتری انتظار شما را میکشند.
چگونه مهندس معمار شویم؟
برای تبدیلشدن به یک مهندس معمار موفق، باید مراحل زیر را طی کنید:
1. تکمیل دوره دبیرستان
انتخاب رشته ریاضی و فیزیک در دوره دبیرستان و توجه به دروس مهم مانند ریاضیات و فیزیک، اولین گام برای تبدیلشدن به یک مهندس معمار موفق است. بااینحال، با ورود به هنرستان میتوانید در برخی از گرایشهای معماری مانند معماری داخلی و نقشهکشی معماری به ادامه تحصیل بپردازید.
2. شرکت در کنکور و ورود به دانشگاه
در گام بعدی باید در کنکور سراسری شرکت کنید. موفقیت در آزمون ورودی دانشگاه (کنکور) و انتخاب رشته معماری، برای انجام فعالیت حرفهای در این شغل ضروری است.
3. چگونه معمار شویم؟ با تحصیل در رشته معماری
شما باید در رشته معماری در مقطع کارشناسی ادامه تحصیل دهید و مدرک خود را دریافت کنید. همچنین، ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد برای کسب تخصص بیشتر و انجام پژوهش در زمینههای خاص معماری، میتواند به سطح دانش و مهارتهای شما اضافه نماید.
4. کارآموزی و کسب تجربه کاری
گذراندن دورههای کارآموزی در دفاتر معماری معتبر برای کسب تجربه و شناخت بهتر از کارهای معماری، بسیار ضروری است. برای مشاهده آگهیهای دعوت به همکاری مهندس معمار، به بخش «فرصتهای شغلی» در جاب ویژن مراجعه کنید.
5. اخذ پروانه کاری
در گام بعدی، باید پروانه اشتغال به کار خود را در یکی از حوزههای طراحی، نظارت و اجرا دریافت کنید؛ بنابراین، شرکت در آزمونهای مربوطه و اخذ پروانه کار از سازمان نظاممهندسی استان برای فعالیت حرفهای در این شغل ضروری است.
6. ادامه آموزش و بهروزرسانی مهارتها
برای تبدیلشدن به یک مهندس معمار موفق، باید دانش و مهارتهای حرفهای خود را بهروزرسانی کنید. برای این منظور باید در دورههای آموزشی و کنفرانسهای معماری معتبر شرکت کنید.
7. شروع به کار حرفهای
بعد از گذراندن مراحل فوق میتوانید در دفاتر معماری و شرکتهای ساختمانی مشغول به کارشده یا دفتر معماری خود را تأسیس کنید. یک مهندس معمار موفق، مسیرهای شغلی متنوعی پیش روی خود دارد.
با ورود به هرکدام از این مسیرهای شغلی، او میتواند روند پیشرفت حرفهای خود را طی کند. این مهندسین پس از پایان دوران کارآموزی، بهتدریج در یک شاخه از این گروه شغلی، متخصص میشوند و با کسب تجربه میتوانند مدیریت بخشی از یک پروژه ساختمانی را بر عهده بگیرند.
8. کسب تجربه و ارتقای شغلی
باکار کردن روی پروژههای مختلف و کسب تجربه عملی، میتوانید در سطوح بالاتر شغلی مشغول به کار شوید. افرادی که بیش از ۱۰ سال تجربه کاری دارند، میتوانند مدیریت یک پروژه ساختمانی عظیم را از صفرتا صد به عهده بگیرند.
جایگاه سازمانی آنها در کنار پیشرفت در مشاغلی که در پروژهها دارند، ارتقا مییابد. یک مهندس معمار باتجربه، نیازی به کار کردن برای یک سازمان ندارد و خود میتواند بهعنوان پیمانکار مشغول به کار شود و پس از مدتی، شرکت خود را تأسیس نماید.
نقش معماران زن در معماری
در طول تاریخ، معماران زن نقش مهمی در توسعه معماری ایفا کردهاند. بااینحال، هنوز هم چالشهای بسیاری برای زنان در این حرفه وجود دارد. معماران زن با ارائه طرحهای نوآورانه و مدیریت پروژههای بزرگ، نشان دادهاند که میتوانند نقشهای مهمی را در این صنعت ایفا کنند. حمایت از زنان در معماری و ایجاد فرصتهای برابر برای آنها، میتواند به توسعه بیشتر این حرفه کمک کند.
بازار کار و آینده مهندسی معماری
انتظار میرود که بازار کار این شغل در جهان، از سال ۲۰۱۹ تا سال ۲۰۲۹ میلادی حدود ۳ درصد رشد داشته باشد. این میزان رشد، کمتر از میانگین رشد تمام مشاغل است. آینده مهندسی معماری بسیار هیجانانگیز به نظر میرسد. در آینده نهچندان دور، موضوعات جدیدی در این رشته مطرح خواهند شد که انگیزه افراد برای ورود به این حوزه را افزایش میدهند.
در طول دو دهه گذشته، صنعت ساختوساز شاهد تغییرات چشمگیری بوده است. امروزه از کمپوست بهعنوان مصالح ساختمانی استفاده میشود. همچنین سرمایهگذاری جمعی و طراحی تیمی، محبوبیت فزایندهای در پروژههای معماری پیداکردهاند. بهعلاوه، امروزه تمرکز مهندسین معمار بر اهمیت زیرساختهای سازگار با محیطزیست و صرفهجویی در مصرف انرژی است. در ادامه با برخی از مهمترین ترندهای معماری در دههی پیش رو، آشنا خواهید شد.
کار تیمی
در آینده، معماری بهطور فزایندهای به سمت کار تیمی و همکاری با متخصصان از حوزههای مختلف حرکت خواهد کرد. این تغییر ناشی از نیاز به رویکردهای چند رشتهای برای حل مسائل پیچیده است. معماران با مهندسان، طراحان داخلی، شهرسازان، متخصصان محیطزیست و حتی روانشناسان همکاری خواهند کرد تا پروژههای جامع و کارآمدتری را ایجاد کنند.
این نوع همکاریهای بینرشتهای به بهبود کیفیت طراحی، افزایش کارایی و پایداری ساختمانها و ارتقای تجربه کاربران کمک خواهد کرد. بهاینترتیب، آینده معماری به سمت همگرایی دانشهای مختلف برای رسیدن به راهحلهای نوآورانه و پایدار پیش میرود.
واقعیت مجازی
جهانی مجازی را تصور کنید که شما در آن میتوانید محیط خود را بهصورت سهبعدی ببینید، در آن قدم بزنید، به سمت اشیاء بروید و آنها را لمس کنید. در حال حاضر سیستمهای واقعیت مجازی (VR) چنین امکانی را فراهم آوردهاند.
این فضاهای مجازی با استفاده از ترکیبی از گرافیک کامپیوتری، فناوری رهگیری وایرلسی، هدستها، پروژکتورهای دارای کیفیت تصویر HD و عینکهای پلاریزه ایجاد میشوند. در آینده، واقعیت مجازی نقش بسیار مهمی در مهندسی معماری پیدا خواهد کرد. معماران با استفاده از این فناوری، قادر خواهند بود ایدههای خود را پیش از ساخت پروژه، در فضای مجازی ببینند و ایرادات آنها را در مرحله طراحی، برطرف کنند.
کلاندادهها و شهرهای هوشمند
در آینده، کلاندادهها و شهرهای هوشمند بهعنوان دو موضوع مهم در رشته معماری توجه بیشتری خواهند یافت. استفاده از کلاندادهها به معماران امکان میدهد تا اطلاعات دقیقتری درباره رفتار و نیازهای کاربران به دست آورند و طراحیهای خود را بر اساس این دادهها بهینهسازی کنند.
از سوی دیگر، شهرهای هوشمند با بهرهگیری از فناوریهای پیشرفته، زیرساختهای کارآمدتر و پایدارتری را ایجاد خواهند کرد که موجب افزایش کیفیت زندگی شهروندان میشود. این تغییرات به معماران کمک میکند تا با استفاده از دادهها و فناوریهای نوین، محیطهای شهری هوشمندتر و انسانمحورتری را طراحی کنند.
دیگر ترندهای مهندسی معماری در دهه پیش رو
در بالا، سه ترند مهم این رشته در دهه پیش رو را به شما معرفی کردیم. بااینحال هنوز موضوعات مهم دیگری وجود دارند که در آیندهای نزدیک، این رشته را دستخوش تغییرات شگرفی میکنند. این ترندها عبارتاند از:
- مدلسازی اطلاعاتی ساختمان (BIM)
- معماری پارامتری
- رباتهای معمار و پرینترهای سهبعدی
- شهرهای عمودی
- توسعه پایدار
جمعبندی
معماران افرادی هستند که با طراحی ساختمانها و سایر سازهها، به ایجاد فضاهای زندگی و کاری بهتر کمک میکنند. فارغالتحصیلان این رشته ضمن آشنایی با اصول مهندسی، دارای دید هنری هستند. در این مقاله به بررسی این سوال که «چگونه معمار شویم؟»، پرداختیم و مراحل و مهارتهای لازم برای تبدیلشدن به یک مهندس معمار موفق را موردبررسی قراردادیم.
به شکلی که کارفرمایان در استخدام مهندسان معمار، بهغیراز تحصیلات، به مهارتهایی مانند مهارتهای نرمافزاری، مهارتهای ریاضیاتی و مهارتهای تحلیلی و ارتباطی توجه دارند. همچنین در این مطلب به نقش معماران زن، تفاوت مهندسی معماری و عمران و شرح وظایف کارشناس معماری اشاره کردیم. امیدواریم که این مقاله بتواند به شما در انتخاب یک مسیر حرفهای و تبدیلشدن به یک مهندس معمار موفق کمک کند.